soba triglav 44
Cenjeni gostje, 

obveščamo vas, da je Vlada Republike Slovenije odobrila podaljšanje veljavnosti turističnih bonov za leto dni. VESELIMO se leta 2021! Navsezadnje bo v prihajajočem letu Slovenija prejela tudi častitljiv naziv Evropska gastronomska regija 2021. Ostanimo pozitivni. Za dežjem vedno posije sonce. Uspelo nam bo! 


Zdaj je čas. Moja Slovenija. Pride čas, ko se najpomembnejša potovanja odvijajo doma. Zdaj je čas, da raziščete, občutite in okusite vse kar vam ponuja naša destinacija.

test 3

Do konca leta lahko svoj turistični bon / voucher unovčite tudi za nočitev / nočitev z zajtrkom v našem hotelu Triglav*** Superior. Pri nas cene ostajajo enake, ne glede na to ali se plača z boni ali z denarjem. Za vas smo pripravili posebno ponudbo. Preverite jo TUKAJ.

Več informacij in rezervacije na:

Pesem ga  Beba z datumom


apartma triglav 35
V Triglavu smo higieni in čistoči vedno namenjali posebno pozornost kar dokazuje tudi odlična ocena čistoče 9,9 na portalu Booking.com. 
V prihajajočem času bomo higienske ukrepe izvajali še bolj dosledno in še bolj natančno. 

Poskrbeli bomo, da se boste pri nas počutili prijetno in varno. 
Vaš kolektiv Triglav

98596247 2561401534109785 180091565018972160 n
Slovenija je pripravljena, da vas ponovno povabi v naročje zelene in varne dežele. V Sloveniji se prebivalci in gostje počutijo varno tudi zato ker se že vrsto let trudimo delovati trajnostno in upoštevamo visoke higienske standarde. Slovenska turistična organizacija (STO) je zavezo za ustvarjanje pogojev za varen oddih v Sloveniji združila v odgovorne potovalne standarde v turizmu pod Green & Safe

  1. Vzpostavljene imamo visoke higienske zahteve in priporočila za varovanje zdravja. 
  2. Smo ena od najbolj varnih držav na svetu. 
  3. Zazrti smo v trajnostno prihodnost. 
  4. Radi živimo aktivno, zdravo in zeleno. 
  5. Prisegamo na butična in edinstvena doživetja. 

green and safe