Mladooročenca v sobi
Najlepši “da” na Dobrni. Kot vam ni vseeno, s kom boste preživeli svoje življenje, vam tudi ni vseeno, kje bo poroka. Hotel, gostilna Triglav lahko brez težav pogosti več kot 60 gostov, zato ste lahko prepričani, da se bomo ženinu, nevesti in svatom z veseljem posvetili in za vse pripravili nepozaben dogodek – tudi prvo poročno noč za mladoporočenca in prenočišče za svate. 

V bližnji cerkvi Marijinega vnebovzetja se lahko dogovori tudi cerkveni obred, tako bo pot do nas kratka in več časa boste lahko posvetili poročnemu slavju. Recite “da” tudi Hotelu, gostilni Triglav.

Sestanek
Če iščete prostor za predstavitev, predavanje, seminar ali skupinsko delo, imamo vse, kar potrebujete.
 Izbirate lahko med več prostori, kjer je na voljo brezžično omrežje, ozvočenje in avdio-video tehnika: soba Triglav (do 50 oseb), soba Amalija (do 20 oseb), soba Veronika (do 12 oseb) in stekleni Paviljon (do 70 oseb).
   Izobraževanje pavio
Prostor vam pripravimo za frontalno predavanje ali pa stole in mize po želji razporedimo po skupinah. Med odmori vam pripravimo drobne prigrizke in napitke (coffee break).
  Paviljon        
Za več dni trajajoče aktivnosti lahko pri nas v udobnih sobah tudi prespite, medtem ko si lahko baterije napolnite v raziskovanju okolice peš ali s kolesom, lahko pa se razvajate v wellness centru Term Dobrna.


 V primeru, da potrebujte pomoč pri organizaciji vašega dogodka oz. želite več informacij nas kontaktirajte na 03 78 011 30 ali pa nam pišite na #EM#696f646c446269747c6066656d207a7d79767e72623b657e#EM#.