Jedilni list

Tradicija, spoštovanje in ljubezen do gostinstva so glavni vzrok, da so se odprla vrata hotela Triglav s slovensko gostilno. Naša želja je ohranjanje jedi naših dedkov in babic na vašem krožniku. Spoštujemo tudi sodobne trende, prav tako nam niso tuje jedi naših sosedov. Vse je pripravljeno iz svežih, lokalno pridelanih živil, za izbrane okuse pa smo posegli vse do Jadranskega morja, ki je poleg našega najvišjega vrha, Triglava, simbol naše domovine. Triglav ima tri vrhove, zato je naša hišna kulinarika simbolno povezana z njim. Hišne jedi, ki vam jih ponujamo, so sestavljene iz treh sestavin, pripravljene v treh tehnikah, s tremi okusi.

Prepustite se užitkom ob hrani in pijači!

Dober tek vam želijo
sodelavci TRIGLAVA


Sezonski okusi // Jesen - zima


Predstavljamo vam nove, sveže jedi naših kuharskih virtuozov pod vodstvom chefinje Spomenke Žganec. Zelenjavo pridelujemo na našem lastnem, domačem vrtu, kajti prepričani smo, da lahko najboljše okuse ustvarimo le s prvovrstnimi, z lokalno pridelanimi sestavami. Prepustite se užitkom ob hrani in pijači!