Jedilni list

Tradicija, spoštovanje in ljubezen do gostinstva so glavni vzrok, da so se odprla vrata hotela Triglav s slovensko gostilno. Naša želja je ohranjanje jedi naših dedkov in babic na vašem krožniku. Spoštujemo tudi sodobne trende, prav tako nam niso tuje jedi naših sosedov. Vse je pripravljeno iz svežih, lokalno pridelanih živil, za izbrane okuse pa smo posegli vse do Jadranskega morja, ki je poleg našega najvišjega vrha, Triglava, simbol naše domovine. Triglav ima tri vrhove, zato je naša hišna kulinarika simbolno povezana z njim. Naše vodilo je lokalno, sveže, domače.

Prepustite se užitkom ob hrani in pijači!

Dober tek vam želijo
sodelavci TRIGLAVA

telečji roastbif



Sezonski okusi // Jesen - zima

Predstavljamo vam nove, sveže jedi naših kuharskih virtuozov pod vodstvom chefinje Spomenke Žganec. Zelenjavo pridelujemo na našem lastnem, domačem vrtu, kajti prepričani smo, da lahko najboljše okuse ustvarimo le s prvovrstnimi, z lokalno pridelanimi sestavami.