Praznujete

Pripravili smo kulinarična doživetja s svečanimi kosili in večerjami, lahko pa skupaj z vami pripravimo vaš lastni jedilnik z dobrotami, kakršnih ne najdete nikjer drugje kakor na Dobrni. Postrežemo jih na klasični način, kot bife ali kombinacija obojega. Slastne umetnije naših kuharskih virtuozov bodo zadovoljile še tako zahteven okus. Pogostimo lahko do 70 gostov, zato ste lahko prepričani, da se bomo slavljencem z veseljem posvetili in za vse pripravili nepozaben dogodek .  

V Hotelu Triglav lahko izbirate med več prijetno opremljenimi prostori:
 • soba Triglav (50 oseb),
 • soba Amalija (20 oseb),
 • soba Veronika (12 oseb),
 • paviljon (70 oseb),
 • letna terasa (30 oseb).
Prostor vam svečano pripravimo. 

Poroka

Najlepši “da” v Triglavu sredi Dobrne ...

Kot vam ni vseeno, s kom boste preživeli svoje življenje, vam tudi ni vseeno, kje bo poroka. Gostilna Triglav lahko brez težav pogosti več kot 60 gostov, zato ste lahko prepričani, da se bomo ženinu, nevesti in svatom z veseljem posvetili in za vse pripravili nepozaben dogodek – tudi prvo poročno noč za mladoporočenca in prenočišče za svate. V bližnji cerkvi Marijinega vnebovzetja se lahko dogovori tudi cerkveni obred, tako bo pot do nas kratka in več časa boste lahko posvetili poročnemu slavju. Recite “da” tudi Gostilni Triglav.

Preglejte brošuro:

Iščete darilo

Darilni boni Hotela, gostilne Triglav za vsako priložnost

Ste sami že doživeli dobrote, ki jih nudi Gostilna Triglav? Bi doživetje radi delili s tistimi, ki jih imate radi? Potem je darilni bon za pakete storitev in nočitve Hotela Triglav pravo darilo za rojstni dan, obletnico poroke ali kakšno drugo priložnost. Ne glede na to, ali veste, kaj si obdarovanec želi ali pa mu izbiro preprosto prepustite, z nakazilom na naš TRR lahko poravnate želeno vrednost in po pošti prejmete darilni bon kot vrednostno pismo.

Darilni bon lahko naročite po elektronski pošti, po telefonu 03 780 11 30 in v hotelu Triglav.

 Z darilnim bonom Hotela,gostilne Triglav v preprosto ne morete zgrešiti!

Vikend kosila

Ko kdo omeni kosilo, brez dvoma najprej pomislite na krožnik juhe, iz katere se kadi, in domačo glasbo v ozadju. 

Morda je čas, da te podobe zamenjate z novimi. Takimi z družino, ki se ji popolnoma posvetite, stran od domače kuhinje, ko lahko samo sedite, uživate in čakate, da vas za spremembo postrežejo drugi. In ko si lahko vsakdo zaželi kaj drugega: tradicionalne jedi, kakršne so pripravljale naše babice, sodobne specialitete, jedi za vegetarijance … Gostilna Triglav poskrbi, da se bo za vsakogar kaj našlo.

Ob sobotah in nedeljah pripravljajo naši kuharski mojstri posebne poslastice.    
Otroški jedilnik nudimo že za 6 €.


Ko je dober tek še boljši ...

Zaradi zasedenosti vas prosimo, da svoj prihod najavite na telefonsko številko 03 78 011 32 ali 03 78 011 30.

Dnevno sveže malice

Kdor dela, naj tudi je!

Prazen žakelj ne stoji pokonci, pravijo. Kdor trdo dela, temu pritiče tudi krepka malica. Tistim s sedečim delom pa se bo verjetno prileglo kaj lažjega. Gostilna Triglav ponuja bogato izbiro raznovrstnih jedi za najlepši del delovnega dneva, kjer si v miru lahko privoščite nekaj časa zase in svoje sodelavce ter uživate v obroku, ki ste si ga zaslužili. Vsak delovni dan vam nudimo 3 vrste sveže pripravljenih malic. 

Cena ene malice znaša 5,50 €. Malice strežemo med 10. in 13. uro. Malico lahko vzamete tudi s sabo domov. 

Naročila sprejemamo na telefonski številki 03 78 011 32, 03 78 011 30.

Ob nakupu 9 malic, vam 10 malico PODARIMO.  

TEDENSKA PONUDBA MALIC - svežo ponudbo malic preverite na tej povezavi.

Prepustite se užitkom ob hrani in pijači!

Gurmanski oddih na podeželju

V privlačni postojanki v srcu Dobrne vam nudimo neskončne možnosti nepozabnih doživetij, zakladov preteklosti, razgledov, ki spočijejo oko in dušo ter gurmanska doživetja. Razvajali vas bomo s kulinariko Dobre Dobrne.

Gurmanski oddih na podeželju 2 dni/1 nočitev - 98,00 € / par: 
 • 1 x polpenzion z večerjo,
 • bivanje v celoti obnovljenem hotel Triglav*** Superior  z bogato tradicijo in povprečno oceno hotelskih storitev 9,5 (izjemno) na Bookingu,
 • na območju z blagodejno klimo ter bogato naravno in kulturno dediščino,
 • prijetno počutje, vrhunska kulinarična ponudba in prijazna ekipa,
 • kulinarična ponudba,
 • brezplačne aktivnosti: izposoja koles, pohodnih palic, sprehodi, ogled Muzeja kulturne dediščine,
 • odlično označene kolesarske in pohodniške poti v neokrnjeni naravi Dobrne,
 • bližnje znamenitosti: Kneippov vrelec zdravja, jama Ledenica, farma jelenov, Hudičev graben, hiša kulturne dediščine Polenek, Soržev mlin, Vesoljski center (KSEVT), muzej premogovništva, Eko muzej, Dolina mlinov, gradovi: Lemberg, Kačji grad, Velenjski grad, kmetije: pri Minki, Marovšek, sirarna Podpečan,
 • Kolesarjem in pohodnikom prijazen hotel. Nudimo izposojo koles (treking, gorskih, električnih), cena najema koles že od 4 € (vključena tudi čelada). Vsem kolesarjem nudimo brezplačno hrambo koles, vodenje z licenciranimi kolesarskimi vodniki (doplačilo).